Våra elektriker hjälper såväl företag som privatpersoner

Vi hjälper företag och privatpersoner med allt inom el


All El utför såväl nyinstallationer som service och reparationer av elektrisk utrustning av alla slag. Vi tycker om utmaningar och fungerar ofta som bollplank och problemlösare åt våra kunder. Åt ett flertal kunder sköter vi den löpande elektriska servicen av deras anläggningar och med våra fullt utrustade servicebilar kan vi snabbt vara på plats om något inträffar. 

Inget jobb är för litet eller för stort, oavsett om du är villaägare eller driver en industri kan vi på All El hjälpa er med era elektriska bekymmer.

Jobben utförs av elrätta elektriker

Alla våra elektriker är så kallade "elrätta elektriker". Det innebär att vi löpande fortbildar oss så att vi är uppdaterade med det senaste inom branschen. Att anlita en elrätt elektriker är en trygghet för dig som kund. Bakom Elrätt står bland annat vår branschorganisation - Installatörsföretagen (IN).


Tre vita hus med orangea tak.

ROT-avdrag för dig som privatperson

Du glömmer väl inte bort att du som anlitar våra elektriker får använda ROT-avdraget för elarbeten i ditt hem eller sommarstuga?
Läs mer om reglerna kring ROT på Skatteverkets hemsida

Solceller på ett svart tak i solljus

Solceller

Sedan 2001 har vi arbetat med installationer av solceller i olika mått - från mindre anläggningar på privata bostadshus till stora anläggningar för stora fastigheter och lantbruk. Detta gör vi i samarbete med Gridcon Solcellsteknik.

Kamera på fasad som används för kameraövervakning

Kameraövervakning, tele, 
data, TV

Under sommaren 2016 tog vi över LA Teknik AB:s verksamhet i Söderköping och erbjuder som resultat av detta installation av kameraövervakning, tele, data, TV, antenner och paraboler.

Blå laddare till elbil som sitter i ett uttag.

Vill du köpa elbil?

Vi hjälper dig gärna att installera en laddstolpe/laddbox på din garageuppfart så att du snabbt och smidigt kan sätta bilen på laddning när du kommer hem.

En röd stuga på en ö omgiven av vatten

Bor du på en ö? 
Inga problem!

Genom åren har vi utfört en hel del arbeten ute på öar runt om i skärgården. Därför har vi skaffat oss en egen båt så att vi lätt kan ta oss ut till dig.